Webdesign – Komplett hjemmeside

OnkelB har mange års erfaring innen produksjon av grafiske tjenester og design av hjemmesider, vi hjelper deg gjerne med hele prosessen.

Webdesign Komplett hjemmeside

Fortell oss hva du ønsker, så lager vi en hjemmeside som du er stolt av.

Du får personlig tips og råd hele veien, dette er en skreddersydd løsning. Vi bruker CMS – Innholds styrings system.

Grafisk design

Send oss bilder og grafikk, så tilpasser vi dette inn i et nytt design og nettside. Vi passer på å gjøre denne prosessen så smertefri som overhode mulig. Oppfyller alle krav forskrifter. Vi lever av deg som kunde og yter den beste service. Mange bruker nettbrett og smarttelefoner når de skal finne informasjon på internet
Dine brukere eller besøkende skal raskt finne det de leter etter.

Oppdatere siden selv?

Vi installerer et publiseringssystem hvor du kan oppdatere innhold tekst og uttrykk når siden er på plass.

Vi bruker tekst og bilder fra siden du har fra før så langt det lar seg gjøre. Det kan være smart med noen nye bilder. Det er viktig å følge normene som er satt i nettleserne slik at din hjemmeside vises godt på telefoner, nettbrett eller PC.

Nye bilder og kreativt innhold

Vi bruker tekst og bilder fra siden du har fra før så langt det lar seg gjøre. Det kan være smart å oppdatere med både nye bilder og innhold generelt.

Skreddersydde Nettsideløsninger

Leter du etter en unik og profesjonell nettside? Vi skreddersyr løsninger som passer akkurat dine behov og ønsker. Hos oss får du personlig service og veiledning hele veien. La oss hjelpe deg med å skape en digital tilstedeværelse du kan være stolt av!

Opprette enestående nettsideløsninger

som skiller seg ut fra mengden og fanger oppmerksomheten til dine besøkende. Vi bruker vår kreative ekspertise til å skape unike nettsider som reflekterer din bedrifts identitet og budskap på en engasjerende måte.

Dronevideo

Prat med oss om dronefoto eller dronevideo fra luften, Kanskje vi kan gjøre en produksjon sammen av et byggeprosjekt, din bedrift, eiendom eller eventer! 

Kontakt

Telefon

45 24 62 50